1 2 3 4 5

Bazat pe tehnologia WordPress

Websiteul pe care îl vei avea este bazat pe tehnologia WordPress, care stă în spatele a 30% din toate site-urile create pe web.

Practic, ai un site normal ca și cum ar fi construit de la 0 de către un programator în cod. În spatele WordPress-ului stă tot un limbaj de programare. Diferența e că WordPress-ul are o interfață ușor de folosit special creată pentru cei care nu sunt programatori.

Temă multifuncțională cu care poți crea orice tip de site

Pe această tehnologie WordPress vine instalată o temă frumoasă, mulifuncțională și ușor de folosit ce îți oferă peste 99 de opțiuni de personalizare. Tema are de asemenea în spate o interfață de personalizare foarte intuitivă care îți permite să faci în doar câteva minute aceleași modificări pe care le-ar face un programator în cod.

Vrei să modifici culoarea unui text? Tot ce trebuie să faci este să intri în partea ”din spate” a siteului și din câteva clickuri ai rezolvat problema. Vrei să adaugi o nouă pagină? Poți alege din zecile de șabloane predefinite sau poți combina mai multe secțiuni predefinite pentru a crea o nouă pagină de la 0.

 

Tehnologie revoluționară – Vezi modificările în timp real

Pe lângă interfața intuitivă din spatele siteului, această temă este bazată pe o tehnologie inovativă in crearea siteurilor web și anume WYSIWYG (ceea ce vezi este ceeea ce primești). Mai exact, poți vedea modificările pe care le faci la site în timp real.

De exemplu, dacă vrei să mărești o anumită secțiune de pe site, nu trebuie neapărat să accesezi interfața din spatele paginii. Pur și simplu intri pe pagina pe care vrei să o modifici și tragi cu mousul de acea secțiune. Da, atât a devenit de simplu să îți faci un site :).