1 2 3 4 5

Misiunea noastră este să

Ajutăm antreprenorul din tine să facă primii paşi spre realizarea visurilor

Vrem să pornești proiectul la care visezi de mult, dar pentru care poate nu ai avut resursele financiare necesare să acționezi.

Credem că nu mai trăim în era în care avem nevoie de zeci de mii de euro să pornim o afacere. Internetul a făcut posibil ca și cineva care nu dispune de resurse financiare consistente, dar are timp, idei și creativitate, să poată pune o afacere pe picioare.

Vedem în fiecare zi tot mai mulți antreprenori care transformă o mică idee, o pasiune, un hobby, într-o afacere prosperă care de multe ori ajunge să valoreze zeci de milioane de euro. Totul începând cu un calculator și cu o conexiune la Internet.

Și suntem siguri că și tu ai multe idei  grozave care se pot transforma în ceva frumos și pe care abia aștepți să le pui în practică.

Poate ești pasionat de dezvoltare personală și vrei să îi ajuți și pe ceilalți să învețe ce ai descoperit tu. Sau poate faci parte dintr-o organizație MLM și vrei să îți expui produsele. Sau poate vrei doar să oferi anumite servicii.

Orice afacere ai vrea să pornești, un site modern e principalul punct de pornire și primul contact cu clienții tăi. Și pentru că în ziua de azi dacă un business nu are un site, ai putea la fel de bine spune că nu există, probabil că te-ai gândit deja să îți faci unul.

Însă de multe ori cuvântul site înseamnă pentru antreprenori sute sau chiar mii de euro pentru angajarea unui programator plus cheltuieli pentru mentenanța siteului. Și acela e momentul în care toate acele idei grozave sunt abandonate și rămân doar un vis.

Însă noi credem că nu așa ar trebui să stea lucrurile. Credem că un site ar trebui să vină ca un ajutor al unui antreprenor și nu ca o piedică.

Tocmai de aceea la 99web venim cu o soluție inovativă care vine ca o mănușă oricărui antreprenor. Alegând 99web alegi:

Costuri de 3 ori mai mici

Pentru că nu trebuie să creezi un site de la zero, ci te folosești de soluții testate care deja există, prețul este de cel puțin 3 ori mai mic față de un site creat de la zero de un programator. În plus, economisești bani și după crearea siteului pentru că nu trebuie să plătești un programator pentru orice modificare ai vrea să faci. 

Viteză

Diferența dintre un visător și un antreprenor, de cele mai multe ori este acțiunea și viteza. Tocmai de aceea siteurile create de noi sunt gata în 48 de ore. Tot ce mai trebuie să faci este să pui conținutul, lucru care din experiență îți spunem că nu durează mai mult de 99 de minute.

Așadar, ai o idee de afacere, în mai puțin de 50 de ore te ajutăm să o pui în practică. 

Seriozitate

Seriozitatea stă la baza oricărei afaceri prospere. Fără seriozitate, oricât de bună ar fi o idee, nu va rezista în timp. Misiunea noastră este ca tu să reușești, de aceea în tot ceea ce facem ne asigurăm că punem 140% seriozitate și calitate.

Hai să facem ca visul tău să se întâmple